Fietsen

Fietsen
Het Noordhollands duinreservaat en de Schoorlse duinen bieden uitgebreide mogelijkheden voor fietstochten. En met het systeem van knooppunten kunt u de route zo lang maken als u wilt. De polders rondom Schoorl zijn ook een bezoek waard. Fietskaarten voor dit gebied zijn bij de VVV beschikbaar. Villa Uilenduin is ook een prima stopplek voor fietsers van de lange afstands Noordzeeroute LF1, de LF7, de Overlandroute of de LF15 de Boerenlandroute.
Zie ook de volgende link: http://www.landelijkefietsroutes.nl/routes/ In het dorp kunt u allerlei typen fietsen huren; electrische met en zonder versnellingen, tandems, fietskarren, hondenkarren, aanhangfietsen en 3 persoonstandem (volwassene met 2 kinderen) http://www.fietsverhuurschoorl.nl/
 
Wilt u een keer een ligfiets uitproberen dan kan dat in Bergen bij Velomenaal. Er zijn verschillende typen fietsen en u krijgt er digitaal geplande route bij.
 
Voor wielrenners is er ook het ook mooi in Noord-Holland, de Westfriese omringdijk, routes door de Beemster en Wormer. Van de verschillende gebieden zijn kaarten beschikbaar. 
 
In juni is het weer fietsvierdaagse met afstanden van 40, 60 of 100 km per dag. U kunt ook losse dagen meedoen. 
 
  
 

Afbeelding invoegen

  Afbeelding invoegen  

Afbeelding invoegen