Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »

De afgelopen 4 dagen hebben we erg genoten in Schoorl, mede door ons verblijf in de prachtige B&B de Uilenduin. Van begin tot eind: TOP. Prachtige kamer, heerlijk ontbijt, hartelijke ontvangst, lekker bed. Uitstekende info. Kunnen het iedereen aanbevelen en wij komen zeker nog een keer terug. Groet uit Landsmeer

Henny&Rob. - 02-09-2013 - 15:10

Lieve Lonneke, Geordie, Noah en Silas,

Wat hebben we genoten van ons bijna 3 weken durende verblijf in jullie mooie Villa Uilenduin te Schoorl!

Tot onze emigratie 8 jaar geleden naar Mallorca, woonden wij in het aangrenzende Bergen. Na een zeer goede eerste ervaring van B & B ruil vorig jaar, kwamen we op het idee om dit jaar met een B & B in Bergen, Schoorl te willen ruilen. Onze keuze viel al snel op jullie mooie villa Uilenduin. Al snel hadden we een mooi contact. We kwamen tot een ruil. Wij zouden in jullie Villa B & B Uilenduin verblijven. Jullie in ons B & B Guesthouse Dulce Vida te Mallorca.

Het was een groot succes! Wat hebben we genoten!! Het weer zat dan ook reuze mee! We hebben zeer veel gebruik gemaakt van jullie fietsen en vaak de Schoorlse en Bergense duinen bereden, zo ook de groene weilanden. Het is natuurlijk ideaal om per fiets naar het strand te kunnen gaan. Een dagelijks uitje was voor ons het bezoek aan de Jumbo. Wat een assortiment, goede prijzen en fijn om een dergelijke supermarkt om de hoek te hebben. Ook de bakker en de ijszaak Pinoccio waren een feest om te bezoeken. Precies in die periode was er de Lichtjesavond in Bergen. Mooi om daar weer eens te zijn. Ik had het genoegen om op de Braderie van Schoorl Leo´s prachtige boek Opstaan in het donker met succes te mogen promoten! Gelukkig werd de natuur ook af en toe opgefrist met een regenbuitje. Schoorl bleek een prachtige uitvalsbasis te zijn voor een bezoek aan de Zaanse Schans en Circus Renz. Lisa en ik vermaakten ons uitstekend met een dagje shoppen in Alkmaar.

Twee dagen voor vertrek kwamen jullie weer terug en genoten we nog twee ochtenden van je heerlijke en uitgebreide ontbijten Lonneke. Leo en ik vonden de achterkamer met de aangrenzende badkamer en balkon met terras zeer aansprekend.

Wij vonden het top om deze ervaring met jullie gedeeld te hebben!

Veel liefs vanaf Mallorca, van Leo, Lisa en Petra van der Hoeven.

Leo, Lisa en Petra van der Hoeven - 24-08-2013 - 07:15

Hallo Lonneke, we hebben erg genoten van ons verblijf in je b&b.
We vonden het een schitterende kamer en de omgeving is natuurlijk ook top. We willen dan ook zeggen: tot ziens !

Cathy en Johan - 19-08-2013 - 11:14

beste Lonneke,

Ik heb ontzettend genoten van de afgelopen 4 dagen bij jullie in Schoorl. Ik ben door jullie gastvrij ontvangen en ben verwend met heerlijke ontbijtjes en het samen drinken van een kopje koffie met jou, je man en Silas en Noah.
kortom ik heb erg genoten van mijn minivakantie en Ik kom graag nog eens terug.

lieve groetjes van Grada

Grada Cillessen - 14-07-2013 - 16:44

Genoten met onze kinderen van twee nachtjes in Villa Uilenduin. Mooie kamer en een heerlijk ontbijt. De liggen van deze B&B is werkelijk prachtig. Fietsen gehuurd en genoten van de mooie omgeving. Een aanrader!

Familie Van de Waerdt - 11-06-2013 - 22:12

Hoi Lonneke,
Na een geweldig weekend weer terug in 's-Hertogenbosch. Lonneke nog bedankt voor de gastvrijheid je bezorgde ons een gevoel van thuis zijn. Het heerlijke ontbijt op de kamer maar ook op het zonnige balcon was voortreffelijk. We hebben genoten van B&B Villa Uilenduin een prachtige locatie dicht bij de duinen en zee. We komen zeker nog eens terug.

Ad en Anny Maas

Ad en Anny Maas - 04-06-2013 - 21:18

Beste Lonneke, weer thuis in het besneeuwde Almelo zitten we nog na te genieten van ons fijne verblijf in Villa Uilenduin. Het waren maar twee nachtjes, maar het voelde als een hele vakantie. We zijn echt in de watten gelegd. Een mooie en schone kamer, heerlijke ontbijtjes, lekkere koffie met cake, flesje wijn, volop speelgoed voor de kinderen (waarbij ze nog persoonlijk geadviseerd werden door die lieve Silas en Noah) en een heel hartelijke ontvangst. Jullie hebben een prachtige Bed & Breakfast en als het aan ons ligt komen we zeker nog eens terug. Hopelijk is Noah inmiddels weer een beetje opgeknapt van zijn griep.... Bedankt en tot ziens! Remco, Christel, Hugo en Claire

Remco, Christel, Hugo en Claire van Ham - 24-02-2013 - 21:31

Tijdens onze voorbereiding voor de Kenya Classic hebben we overnacht bij B&B Uilenduin. Wat een geweldige ervaring: de ontvangst,de kamer, het ontbijt en alle andere dingen die je nodig hebt. We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen van onze Sponsortocht voor AMREF Flying Doctors in Kenya. AMREF Flying Doctors richt daar de aandacht op een betere gezondheidszorg voor vrouwen en kinderen. Iedere bijdrage voor deze projecten is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op wwww.kenyacollect.nl

Lonneke, nogmaals bedankt voor het super weekend.

Bart Lintjens - 13-09-2012 - 12:37


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »