Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »

Hartelijke ontvangst in Villa Uilenduin. Je voelt je welkom en thuis, door de goede zorgen van Lonneke en Jordy. Ruime kamer met balkon, goed sanitair, fijn bed. Ook de aangrenzende kinderkamer met stapelbed is prima. Heerlijk en uitgebreid ontbijt,op de kamer geserveerd.Op loopafstand van het centrum van Schoorl en de schoorlse duinen beginnen voor de deur. Aanrader.

E. Koridon - 06-08-2010 - 12:08

 

In 1 woord, HEERLIJK, ik heb jullie ervaren als zeer attent, vriendelijk en gastvrij. Heb genoten van een zeer ontspannen midweek. Na een dag genieten van de duinen, zee en zon, voelde het als thuis komen als is ik Villa Uilenduin weer binnenliep.
Dank voor jullie oprechte vriendelijkheid, het was genieten.

Annelies, Apeldoorn - 24-07-2010 - 10:34

We verbleven van 5 tot en met 9 juli bij Lonneke, onze charmante gastvrouw. We hadden door onze late boeking enkel de tweede kamer gekregen... maar dat bleek helemaal OK. Ruim, comfortabel, mooi afgewerkt, zeer goed bed en daar bovenop een prachtige badkamer.
Een gepaste dosering van privacy en hartelijkheid en iedere morgen een schitterend ontbijt. De omgeving mede door de ligging bij bos,duin en centrum Schoorl op 200 m, kunnen verkennen te voet en per fiets. We wensen Lonneke en Jordy succes Ún... ga door op de ingeslagen weg. Tot ziens.

Dirk en Kathleen Minnebo-De Muynck - 16-07-2010 - 15:27

eind juni paar prachtige dagen gehad in deze villa. in een woord keurig verzorgd attente en zorgzame gastvrouw super. Lonneke veel succes.

windsant - 07-07-2010 - 20:01

Wij hebben drie dagen mogen genieten van de gastvrijheid van de attente en charmante gastvrouw des huizes.De ruimtes waren tot in de puntjes verzorgd. prachtig licht scheen door de vele ramen.Ook de badkamer was heerlijk licht en ruim.Lekker ontbijt en de dag kon niet meer stuk.We hebben genoten.

Lonneke,bedankt voor alle goede zorgen.
Je verdient een 10.
Mieke.

Mieke en Fons Rats Osterop - 29-06-2010 - 13:34

Van 3 t/m 6 juni hebben we heerlijke dagen beleefd in en rond Schoorl. We sliepen met ons gezin met drie kids op de prachtige kamer met aparte slaapkamer voor onze twee meiden van 6 en 4 en onze zoon van bijna 6 maanden sliep in een campingbedje bij ons op de kamer, ruimte zat! En wat een geweldig lekkere douche! Het was prachtig weer dus we hebben lekker gefietst op de huurfietsen die we 200 meter verderop gehuurd hadden. Bij duinvermaak konden de kids lekker in de speeltuin spelen en na een pannekoek voor hun en een lekkere pizza voor ons reden we (helemaal rozig) terug naar Villa Uilenduin. Na zo'n enerverende dag vielen de kids snel in slaap en konden wij nog lekker van het balkon genieten. Echt voor herhaling vatbaar. Lonneke, hartelijk dank voor de goede zorgen!

liefs,
de familie Koudijs

Esther, Frank, Isa, Noor en Flint - 06-06-2010 - 21:35

Wij hebben 11 en 12 mei gelogeerd in de gezellige villa. We werden ontvangen met heerlijke versgebakken appeltaart, die Lonneke, Noah en Silas hadden gebakken. Omdat het weer slecht was hebben we een bezoek gebracht aan het Marinemuseum in Den Helder, een aanrader. Fedde vond het geweldig om Noah weer te zien en wil graag nog een keertje terug. Lonneke, Noah, Silas en Jordy bedankt voor de goede zorgen en gezelligheid, wij hebben genoten!

Michel, Mireille, Fedde & Aniek - 28-05-2010 - 11:09

Van 3 t/m 6 mei hebben wij gelogeerd in Villa Uilenduin. Onze dames van 7 en 5 jaar wilden wel eens in een hotel, want dan hoef je 's morgens je ontbijt niet zelf klaar te maken. Het is geen hotel geworden, maar 3 nachtjes logeren in Villa Uilenduin. We werden bij aankomst netjes ontvangen door Lonneke, we kregen thee, ranja en lekkere cakejes (de appeltaart hebben we later gehad, toen de oven het wel weer deed). De oudste zoon, Noah, heeft zelfs een aantal boeken en een spelletje opgezocht, zodat onze meiden wat te doen hadden. De kamer was super, met een eigen slaapkamer (met stapelbed), voor de dames. Dat was erg luxe. We hadden allemaal ons eigen plekje, dat is vooral 's avonds wel erg fijn. Het ontbijt was elke morgen erg goed, dit werd op onze kamer geserveerd. De laatste ochtend was het weer zelfs wat beter, zodat we buiten op het balkon konden eten.
Verder hebben we heerlijk genoten van de omgeving. Elke dag gewandeld in de duinen, en dan 's middags lekker struinen op het strand. Het was goed voor elkaar, nette douche, wc en slaapkamers.

Lonneke bedankt voor je gastvrijheid.

Groetjes
Lisa, Krista,
Ard en Sinia

Fam Breukelman - 14-05-2010 - 19:24


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »